zaterdag

Tremonton (UT) - Driggs (ID) 9 augustus, 203 mijl

We komen vandaag wat langzaam op gang omdat we nog steeds bezig zijn uit te vinden hoe we pdf-files makkelijk op de iPad kunnen installeren en lezen. Het blijkt geen makkelijke opgave, dus het kost ons veel meer tijd dan we eigenlijk willen. Dus zijn we laat op weg. Na anderhalf uur stoppen we even in Pocatello, waar we op zoek gaan naar een Starbucks. We vinden er twee, beide als koffiecorner in een supermarkt zonder zitgelegenheid. Dat is niet wat we zoeken, dus strijken we even neer bij de Mac; koffie en internet! Die hebben tegenwoordig McCafe, dus wat meer aandacht voor koffie. De tent is overbevolkt met peuters en kleuters, begeleid door hun ouders of grootouders of beide. Zouden die kids voor niets mogen eten op maandag, of is er een andere redenen van deze eenzijdige overbevolking van de Mac? We weten het niet.
Na de koffie is het al bijna twee uur, dus tijd voor lunch. Tegenover de Mac ligt de Golden Coral - de oplettende lezer herinnert zich deze naam van de goedkope buffetten - waar we ons buikje even vullen.
Daarna op weg naar Driggs, maar als je door een Indianenreservaat komt dan kan het niet anders dan dat er casino's zijn. Dus nog even van de snelweg af om een spelletje te spelen. En daarna moeten we echt op weg naar Driggs. Als we daar aankomen blijkt dat het hotel al een "no vacancy" bordje heeft ophangen. Gelukkig hebben we dit weken geleden al geregeld toen we ontdekten dat de kamers rondom Grand Teton en Yellowstone schaars waren. Tegenover het hotel is een wasserette waar we even gebruik van maken om weer wat schoon ondergoed en sokken te hebben, want met alle warme dagen van de afgelopen weken gaat dat altijd hard.
Dan wordt het tijd om de blog helemaal bij te werken, want de komende dagen in Yellowstone is het maar afwachten of we enige verbinding met de buitenwereld zullen kunnen hebben.
Qua eten doen we vanavond makkelijk, we halen wat voor in de magnetron in de supermarkt, doen er een lekker stokbroodjes kaas & kruidenboter bij en samen met een glaasje wijn lijkt het heel wat zo aan het tafeltje in de hotelkamer.
Super 8 Motel $85,= incl tax

Idaho is de vierde staat die we deze vakantie hebben bezocht.
Reageer hier